Tankstationer til salg

Skræddersyet opgaveløsning hver gang

Vil du købe eller har du en tankstation til salg?
Hos DANSK SERVICESTATIONS HANDEL har vi kompetencer inden for salg af alle typer servicestationer – herunder bemandede stationer, ubemandede stationer, stationer hvor anlægget ejes af selskabet og stationer hvor anlægget ejes af stationsejeren mv.

DANSK SERVICESTATIONS HANDEL er en del af KLH Erhverv, der i mange år har arbejdet med salg og vurdering af erhvervsejendomme. KLH Erhverv har arbejdet specielt meget med salg og vurdering af forurenede grunde/grunde med bygninger. Den erfaring er taget med over i DANSK SERVICESTATIONS HANDEL, så du kan få gavn af den.

Bestil vurdering
Tankstationer til salg
Salg

Køb og salg af servicestationer kræver ekspertise, erfaring og netværk

Et salgsforløb vil foregå således at vi allerførst får snakket om jeres/din begrundelse for et salg, så vi kan afstemme en tidshorisont. Dernæst få vi indhentet alle relevante oplysninger om stationen, som vi bruger til at værdiansætte stationen og dens potentiale.

Når stationen udbydes til salg kan det ske, enten hvor ejendommen udbydes offentligt til salg eller som et off marked udbud. Førstnævnte betyder at stationen reklameres til salg i aviser, på nettet og på anden relevant vis. Et off marked udbud er når stationen er sat til salg, men som kun præsenteres for emner som er på udkig efter at købe en servicestation. Salgsmaterialet er således ikke officielt tilgængeligt.

Vi behandler ALTID omsætningstal mv. fortroligt og udleverer kun de tal som er nødvendige, for at fremme et salg og kun efter aftale med sælger.

Kontakt os